Pippa&Dott


Waagplein Purmerend 1441 BR Purmerend
06 30353180 Klik om te bellen

Alleen mooie en aparte, frisse kleding
Twee zusters runnen de zaak
Prachtige oude, zilveren sieraden

Over Pippa&Dott

Gek op vintage? Dan moet je echt eens langskomen bij Pippa&Dott.

Deze bijzondere tweedehandszaak is gelegen in het hart van Purmerend, t.o. theater De Purmarijn. De vriendelijke sfeer in de winkel, de prachtige vloer en de expertise van de twee eigenaresses maken deze winkel tot een absolute must-see in Purmerend.Er wordt een gevarieerde mix van merken verkocht, van designer tot meer betaalbare vintagestukken.Er is een diverse collectie, dus er is voor iedereen wat te vinden. Er worden ook aparte accessoires zoals tassen en schoenen verkocht. Basisartikelen vind je hier niet ,net als kleding van de grote kledinggiganten C&A,H&M en Primark bijvoorbeeld.
Openingstijden wijken af: maandag en dinsdag gesloten, woensdag tot en met zaterdag van 1100 tot 1600 uur. Er zijn geen koopzondagen .

Mocht u geïnteresseerd zijn, maar u wenst een speciale dag of avond, dan kan er eventueel in overleg een Shoppingafspraak ( 1,5 uur)worden gemaakt. Deze kost 25 euro en bij afname van artikelen van minimaal 25 euro, ontvangt u 10 euro hiervan als tegoedbon voor de volgende keer.
Deze regel hebben we helaas moeten instellen na meerdere teleurstellende afspraken, waarbij mensen niet kwamen opdagen.

De prive shoppingafspraak kost u dus slechts 15 euro voor anderhalf uur.

Wij zien uw komst tegemoet!

Tot ziens…bij Pippa&Dott natuurlijk

Onze locatie

Pippa&Dott


Waagplein Purmerend 1441 BR Purmerend
06 30353180 Klik om te bellen