Olive Oyl's Rusty Zipper


Pieterskerkchoorsteeg 30 2311 TR Leiden
071 513 6655 Klik om te bellen

Over Olive Oyl's Rusty Zipper

“Olive Oyl’s Rusty Zipper” is dé winkel voor tweedehands merkkleding.
Sinds 2015 is Sabrina Vink de trotse eigenaresse van Olive Oyl's Rusty Zipper in Leiden.Voor deze tijd werkte zij vanaf haar 15 e al in de detailhandel.Met deze kennis die zij heeft opgedaan aan de M.T.S. Voor mode en kleding in D'haag en in de detailhandel kan zij iedere dag met kleding en stof in de weer zijn en ieder die dat wenst helpen een mooie outfit te vinden.

Bij Rusty Zipper kan je shoppen in een warme vriendelijke omgeving waarbij de winkelpresentatie u terug doet verlangen naar de zorgeloze jaren 60 en 70.

Olive leidt u met een vrolijke kwinkslag langs vrolijke stijlvolle gezichten van vintage iconen zoals Brigitte Bardot, Emma Peel en Twiggy.

Verkoopt Olive alleen vintage in de “Rusty Zipper”?………….integendeel; Olive richt zich op eigentijdse, schone, zo goed als nieuwe dames , heren en kinderkleding.

Kleding tegen een zeer scherpe prijs van goede kwaliteit!

Een klanten bestand van ruim 4000!!! inbrengers zorgt dagelijks voor nieuwe kleding, waardoor de tweedehands collectie afwisselend en actueel blijft.

Naast kleding verkoopt Olive in de “Rusty Zipper” ook sieraden, hoeden, petten en tassen. Hier wordt je als je wilt geadviseerd en kan je ook terecht voor een praatje.

Bent u op zoek naar dat ene unieke kledingstuk voor uzelf of uw kind…………….kom dan snel langs en voel uzelf thuis in de wondere wereld van ; “Olive Oyl’s Rusty Zipper”!

Vind het juiste pareltje voor jou en maak je outfit compleet

Foto's

Assortiment

Hoeden
Kleding
Merkkleding
Oorbellen
Riemen
Schoenen
Tassen
Vintage

Onze locatie

Logo Olive Oyl's Rusty Zipper

Olive Oyl's Rusty Zipper

Olive Oyl's Rusty Zipper


Pieterskerkchoorsteeg 30 2311 TR Leiden
071 513 6655 Klik om te bellen