Nans Vintage


Kleine Overstraat 81 7411 JK Deventer
0570 768 938 Klik om te bellen

Gezellige kleine tweedehands winkel

Over Nans Vintage

Op zoek naar leuke vintage kleding ,een leren tas of een sieraadje? Breng dan zeker een bezoek aan “Nans Vintage”! In mijn winkel vind je niet alleen een breed assortiment aan kleding en tassen, maar ook sieraden, schoenen, lampjes, porselein en kleine meubelen.

Mijn winkel is gevestigd in een prachtig pand in de historische binnenstad van Deventer. De sfeer van het oude stadscentrum zorgt voor een bijzondere winkelervaring. Terwijl je door de pittoreske straatjes slentert, nodig ik je uit om binnen te stappen en je te laten verrassen door mijn diverse aanbod.

Onder “Nans Vintage” is onze gewelvenkelder. Deze sfeervolle ruimte herbergt een prachtige collectie meubeltjes en andere leuke spulletjes die je interieur net dat beetje extra karakter geven. Of je nu op zoek bent naar een uniek meubelstuk, een vintage lampje of een bijzonder stukje porselein, in onze kelder vind je het allemaal. Het is de perfecte plek om te snuffelen en iets bijzonders te ontdekken.

Wij zijn geopend op woensdag van 12:00 tot 17:00 uur, en op vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur.

Of je nu een doorgewinterde vintage liefhebber bent of gewoon nieuwsgierig bent naar wat wij te bieden hebben, bij “Nans Vintage” ben je altijd welkom.
Kom langs en ervaar zelf de charme van onze winkel in het hart van Deventer. We hopen je snel te mogen verwelkomen!

Voor vintage kleding en andere leuke gebruikte spulletjes

Foto's

Assortiment

Kleding
Schoenen
Vintage

Onze locatie

Nans Vintage


Kleine Overstraat 81 7411 JK Deventer
0570 768 938 Klik om te bellen