BIEN


Orthen 99 5231 XR 's-hertogenbosch
073 785 0072 Klik om te bellen

De mooiste merkkleding in alle maten voor dames
Gratis stylingadvies. Speelruimte voor kinderen
Er staat een kopje koffie of thee voor je klaar

Over BIEN

Wat is BIEN?

BIEN is dé winkel voor tweedehands damesmerkkleding, gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. De naam van onze winkel is een afkorting van mijn eigen naam, Jacobien. Daarnaast betekent BIEN ook ‘mooi’ in het Frans en dat is iets waar wij ons erg op richten. Onze winkel is opgericht in 2002 met de visie om duurzaam te ondernemen met aandacht voor mens, milieu en portemonnee. De kledingindustrie is immers één van de grootste milieuvervuilers. Vandaar ook dat we ons volledig richten op het verkopen van prachtige eigentijdse tweedehands kleding. De koffie en thee staan altijd klaar en er zijn voldoende mogelijkheden voor je kinderen om lekker te spelen terwijl jij shopt. Wees welkom!

Waarvoor kun je bij BIEN terecht?

In onze winkel verkopen wij uitsluitend hedendaagse damesmode met een focus op merkkleding. Wij hebben dameskleding voor jong en oud van verschillende merken zoals bijvoorbeeld: Vanilia, Marccain, King Louis, Essential Antwerp, Summun, Esprit en Dolce & Gabbana. Waar je ook naar op zoek bent, je bent bij ons aan het juiste adres! In onze winkel bieden wij een ruim aanbod dat wekelijks wordt aangevuld. Het is daarom dus zeker de moeite waard om regelmatig even binnen te lopen en rond te snuffelen. Op onze website is ook een kleine selectie van ons aanbod te vinden, zodat je alvast een eerste indruk van ons veelzijdige assortiment krijgt. Heb je interesse in een kledingstuk, neem dan gerust contact met ons op. We kunnen alle kledingstukken desgewenst ook voor je opsturen!

Op welke tijden kun je BIEN bezoeken?

Onze winkel is elke woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 10:00 tot 17:00. Daarnaast zijn we op zaterdag ook geopend van 12:00 tot 17:00. Is het een schoolvakantie? Bekijk dan even onze Instagram of Facebook om te kijken of we open zijn. Wil je graag alleen of samen met vriendinnen onze winkel helemaal voor jezelf hebben? Dat kan! Buiten openingstijden is onze winkel ook beschikbaar voor fashion trends, styling en restyling. We geven je graag de mogelijkheid om lekker rustig te winkelen en kunnen je helpen met stylingtips om het beste uit jezelf te halen. Nieuw bij BIEN in 2022 is het videoshoppen. Samen met Jacobien loop je via een videogesprek door de winkel en shop je de mooiste combinaties, terwijl je je eigen huis niet hoeft te verlaten. Ideaal voor als je weinig tijd hebt of ver weg woont!

Waarom kies je voor BIEN?

Je kiest voor ons als je op zoek bent naar mooie en bijzondere kleding, of juist naar accessoires om je outfit compleet maken. Ons team kan je altijd adviseren bij het bepalen van diverse kledingcombinaties. Het is ons doel om ervoor zorgen dat mensen lekker in hun vel zitten en stralen in de mooiste tweedehands merkkleding. We helpen je om je look compleet maken met mooie tassen, schoenen en accessoires. Je kunt ook buiten winkeluren op afspraak bij ons terecht of zelfs gebruikmaken van een shopsessie via videobellen. Ongeacht waar je woont of hoeveel tijd je hebt, bij BIEN kun je altijd terecht!

Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan onze website of kom gerust langs in onze winkel.

Voel je stralend en mooi

Foto's

Welkom bij BIEN

Assortiment

Hoeden
Kleding
Merkkleding
Oorbellen
Riemen
Schoenen
Tassen

Onze locatie

BIEN


Orthen 99 5231 XR 's-hertogenbosch
073 785 0072 Klik om te bellen