sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • dinkelstraat 7a 7A
    5626 BK eindhoven
  • 0685139605
  • Website

BlueDigit

De webshop met een laptop die goedkoop is daarnaast ook 2e hands laptop met de goedkoopste prijs van nederland.
laptops vergelijken doe je alleen bij de goedkoopste laptops. Computer of een mini laptop kopen allerlei soorten modellen op vooraad.
wij geven de klanten goedkoopste laptop naar wensen ook zijn er I5 en ook I7 refurbished goedkope laptops.  GRATIS VERZENDKOSTEN / Veilig Betalen met IDEAL & Bankcontact ( NL/BE)

MEGA STUNT!!! Laptop GOEDKOOPSTE | i5 | i7 | DUALCORE SSD !

6 mnd garantie tot 2 jaar, 14 dgn bedenktijd Gebruikte en 2dehands computers Goede garantie · Gratis thuisbezorgd · Snelle levering.

De webshop met een laptop die goedkoop is daarnaast ook 2e hands laptop met de goedkoopste prijs van nederland.laptops vergelijken doe je alleen bij de goedkoopste laptops. Computer of een mini laptop kopen allerlei soorten modellen op vooraad.wij geven de klanten goedkoopste laptop naar wensen ook zijn er I5 en ook I7 refurbished goedkope laptops. GRATIS VERZENDKOSTEN / Veilig Betalen met IDEAL & Bankcontact ( NL/BE)

Refurbished is engels voor gereviseerd en is een veel voorkomende term in de computerwereld.
Computers, laptops en printers welke worden aangeboden door zijn afkomstig uit het bedrijfsleven. Hardware wordt in het bedrijfsleven vaak vroegtijdig vervangen, om diverse redenen.

Refurbishment houdt in:
het grondig schoonmaken (van binnen en van buiten)
het verwijderen van externe bedrijfskenmerken
gecertificeerde data wiping
upgraden (opwaarderen) van de hardware
HP ASUS DELL ACER COMPAQ SONY 

koopt gebruikte computers en gebruikte laptops die aan het einde van hun leasecontract zijn, of die door bedrijven zijn afgeschreven. Wat gebeurt daarna:
Al onze gebruikte computers en gebruikte laptops worden grondig gereinigd/ refurbished, alle onderdelen worden gecontroleerd op de juiste werking en wanneer dit het geval is wordt het systeem of de laptop weer voorzien van een nieuwe legitieme installatie van Windows. U koopt daardoor een jong gebruikt apparaat wat aan alle eisen van de huidige tijd voldoet.

ONLINE TE BESTELLEN VIA bluedigit . nl


Foto's van BlueDigitBlueDigit in het kort

Assortiment

  • Elektrische apparatuur